Kapcsolat

+36 (1) 464-48-06

(üzenetrögzítő 0-24)

***

+36 (30) 407-5656

(üzenethagyás SMS)

***

 E-mail:

info@csereal.hu

--------------------------------

-ÜGYFÉLFOGADÁS:

Budapest VIII. Orczy út 6. 

II. emelet 211.

Tárgyaló: 206-os szoba

(Nagyvárad tér - SOTE mellett)

***

Előzetes időpontegyeztetés hétköznapokon:

10:00 és 18:00

között

(Ebédidő: 12:00-13:00)

***

Postázási cím:  

CSE-REAL Kft.

1089  Budapest, 

Orczy út 6. 2/211.

Látogató számláló

0
0
2
4
0
5
4

JÖVŐTERV - BALESET ÉS EGÉSZSÉG

Mennyibe kerül az egészségünk?

Mennyire lenne jó érzés, ha egy megváltozott élethelyzet, betegség vagy baleset esetén nem kellene a régóta gyűjtögetett pénzéhez nyúlnia?

Életünk során rengeteg olyan helyzetbe kerülünk, illetve körülmények között tartózkodunk ahol bármikor történhet velünk egy nem várt, negatív kimenetelű esemény. 

Sokunkkal előfordult már, hogy azt hittük Velünk úgysem történhet semmi rossz. Nem sokkal ezután betegedtünk le, ért akár kisebb közlekedési baleset, vagy leestünk a létráról. Ezek mindennapos helyzetek, pontosan ezért bármikor bekövetkezhetnek.

Ezek hatására kiesünk a munkából, lecsökken a bevételünk. Emellett a másik oldalon viszont nek a kiadások: orvosi ellátás, gyógyszerek, hálapénz és még sok más. 

Mennyire nyugtatná meg, ha a csökkenő bevétel és a megnövekedett kiadásokat nem a félretett pénzből kellene kipótolni, hanem megfelelően fel lenne készülve ezekre az esetekre?

Ellátás minősége

Sajnos ma Magyarországon a legtöbb helyen az orvosi ellátás színvonala nem éri el az elvárhatót, egy megváltozott élethelyzetben ez kifejezetten kellemetlen. 

Gondolom az Ön fejében is megfordult már, hogy az állami intézmények helyett inkább a magánklinikákat választaná, de ezt nem tudja megtenni anyagilag. 

Mennyire lenne kellemes az Ön számára, ha nem kellene a zsúfolt, alacsony színvonalú állami egészségügyi intézményekbe járnia, hanem lehetősége nyílna arra, hogy kihasználja a magánklinikák adta színvonalas ellátásokat?

AMIT TEHET!

Amennyiben szeretné megismerni a megoldást, úgy lehetősége nyílik erre egy teljesen DÍJMENTES és elkötelezettség nélküli, személyes találkozó keretein belül.

A konzultációt kezdeményezheti

• közvetlenül telefonon: 0630/221-7698, Rácz Dominik

• az alábbi űrlap kitöltésével, mely alapján munkatársunk felveszi Önnel        hamarosan a kapcsolatot.

Vezetéknév
Keresztnév
Témák, melyek felkeltették az érdeklődésem
Nyugdíj
Gyermekjővő
Baleset és Egészség
Vagyonfelépítés és védelem
Saját Otthon
Telefonszám:
E-mail cím:
Lakhely (város)
Honlap készítés