Kapcsolat

Társaságunk 

hivatalos 

oldala

_____________

"BÉRLAKÁSCSERE BIZTONSÁGOSAN"

Ne bízza magát csak a szerencsére!

Legyen biztonságban, kérje tagságát, hogy válogatni tudjon az ajánlataink között,

illetve

megjeleníthesse ajánlatát!

CSATLAKOZÁS

--------------------------------

Irodai telefon:

+36 (1) 464-48-06

+36 (30) 407-5656

 E-mail:

info@csereal.hu

--------------------------------

-ÜGYFÉLFOGADÁS:

Budapest VIII.

Orczy út 6.

II /211.

(Nagyvárad tér - SOTE mellett)

Hétköznap:

10:00 - 18:00

Előzetes időpontegyeztetéssel!

(Ebédidő: 12:00-13:00)

Időpontegyeztetés  az alábbi telefonszámokon:

+36 (1) 464-4806

+36 (30) 407-5656

-------------------------------------

Postázási cím:  

CSE-REAL Kft.

1089  Budapest, Orczy út 6. 2/211

-----------------------

Mi is kitehetnénk egy ilyen minősítést:

Inkább 

döntse el Ön! 

Hírlevél

Látogató számláló

0
0
1
6
0
5
6

Lehetséges módozatok

 

A megtekintéshez szükség lenne a lakás pontos címére, ahol munkatársunk

az Ön/Önök hozzájárulásával elkészíti a

  • lakás alaprajzát
  • és fényképeket a lakás helyiségeiről

A megtekintés időpontjában szükség lesz a lakás bérleti szerződésére, valamint a személyi iratok, és/vagy eljáró Meghatalmazott esetében az erre vonatkozó érvényes dokumentum bemutatására is.

Tekintettel arra, hogy Társaságunk kifejezetten önkormányzati tulajdonú ingatlanokkal foglalkozik, így a fent leírtak vonatkozásában nem tekinthetünk el az eljárási metodikánktól, ezzel biztosítva Megbízóink felé is a lehetséges cserepartner(ek)/cserelakások jogtisztaságát is, illetve elkerülve azt a helyzetet, hogy adott esetben nem a bérlő vagy meghatalmazottja ajánlja cserére/bérleti jog átadásra az általa megnevezett és bemutatott ingatlant.

Társaságunkról bővebb információt itt olvashat http://csereal.hu/cegbemutatkozo

Csere szervezés – bonyolítás – közreműködés: http://csereal.hu/cpg/698786/Ugyleti-tipusok

Fontos tudnivaló:

Amennyiben a kölcsönös megtekintést követően Önök között mégsem jön létre egyezség a lakáscserével kapcsolatban, még mindig marad 3 lehetséges megoldás, melyek az Ön, illetve adott esetben az Önök számára megoldást hozhatnak.

  1. Többes cserében való részvétel (az eredetileg kiválasztott ingatlan bevonásával) Ez a megoldás a leggyakoribb. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy az egy az egyben cserék (sok esetben az értékek összeegyeztethetetlensége okán) csak ritkán valósulnak meg. Emiatt az ún. hármas, négyes (többes) cserék kerülnek előtérbe, hiszen ilyenkor bevonható olyan résztvevő bérlő is akár, aki - jobb megoldást nem találva - véglegesen ki akar kerülni a lakásából, azaz átadja a bérleti jogát. Egyre több ilyen (kevert) jogügylet bonyolítását végezzük, ami adott esetben minden szereplő elképzelését megtámogatja.
  2. Nem kizárólagos Megbízás a cserére és/vagy bérleti jog átadására vonatkozóan – azaz szeretnék, hogy a továbbiakban úgy foglalkozzunk az Önök lakásával is, hogy közben nem akadályozzuk Önöket a szabad hirdetésben és/vagy cserében. Természetesen ebben az esetben is biztosítjuk Önöket arról, hogy Társaságunk kizárólag az általunk megtekintett és ellenőrzött, valamint felmért ingatlanok kerülnek kiajánlásra, elkerülve a lehetséges félreértéseket, kellemetlenségeket, valamint a jogilag vitatható helyzeteket.
  3. Bonyolításban – szervezésben való közreműködés: - Ebben az esetben ez azt jelenti , hogy Megbízási szerződés helyett mindössze egy írásos Megállapodást köt Társaságunkkal, melyben konkrétan megfogalmazza, hogy mivel bíz meg Bennünket.  Ezt azoknak szoktuk elsősorban ajánlani, akik konkrét partnerekkel érkeznek, minden szükséges dokumentumot, igazolásokat előzetesen beszereztek, és csak a bonyolítással kapcsolatos teendőkkel bíznak meg Minket.
Név
E-mail cím:
Telefonszám/Mobilszám
Üzenet
Honlap készítés