RÓLUNK RÖVIDEN

Már 35 éve az ingatlan szakmában...

Nagyon frappánsan megfogalmazva: MI kifejezetten önkormányzati tulajdonú lakóingatlanok csere-szervezésével foglalkozunk és meghatalmazással vagy megbízással összefüggő ügyvivői feladatokat látunk el, melyek kapcsolódhatnak belterületi (önálló telkes, esetleg társasházi osztott vagy osztatlan tulajdoni hányadú) magántulajdonú lakóingatlanokhoz. Tehát 

NEM A KLASSZIKUS ÉRTELEMBEN VETT INGATLANKÖZVETÍTŐK VAGYUNK,

hanem sokkal többek, amolyan önkormányzati vonalon is edzett gyakorlati szakemberek, széles ismeretkörrel és kiterjesztett elméleti tudással. EZ A MI HOZZÁADOTT TÖBBLET ÉRTÉKÜNK.

  1. Ez a terület - természeténél és szociális érintettségénél fogva is - olykor rendkívül szövevényes, ezáltal meglehetősen érzékeny szegmense tud lenni az ingatlanszektornak, de köszönhetően ennek a komplexebb tudásnak, az esetenként felmerülő bonyolultabb kérdésekre is igyekszünk mihamarabb megtalálni a megfelelő válaszokat. Ám - ahogy az életben sem minden "fenékig tejfel" - sajnos előfordulhat, hogy MI SEM TUDUNK HATHATÓS SEGÍTSÉGET NYÚJTANI, mert bármennyire is szeretnék a felek, az adott probléma - az etikus magatartást szem előtt tartva - még a MI közreműködésünkkel sem orvosolható. Ennek számos oka lehet, ilyenek például: a bérlő vitatott előélete és kapcsolata az érintett önkormányzattal, rendezetlen jogi háttér, bejelentett családtagok közötti érdek vagy személyi ellentét, házastársak vagy bérlőtársak közötti érdek vagy személyi ellentét, kiskorút érintő ellentmondásos tények, szükséges dokumentumok hiánya stb.
  2. Természetesen amennyiben a fent felsoroltak tisztázása maradéktalanul megtörténik (szükség esetén megfelelő dokumentumokkal alá is támasztották), és az ügyben érintettek minden egyéb körülménynek vagy feltételnek megfelelnek, úgy az ügyvitelre való felkérés újból kezdeményezhető.
  3. Fontos tudnia, hogy 
  • kizárólag legálisan - a jogi keretek figyelembevételével - végezzük a lakóingatlanokkal kapcsolatos csereszervezői, ügyvivői, meghatalmazotti vagy megbízói és szaktanácsadói tevékenységünket. 
  • Bárki potenciális cserepartnere lehet más ajánlattevők számára, ezért mi, nem csak közvetlen lakáscserékben gondolkodunk.

Elsődleges szempontjaink és egyben célkitűzésünk is a biztonságos, hiteles, és nem utolsósorban a hatékony, adott esetben rugalmas, mégis kiszámítható partneri együttműködés, melyek együttes eredménye lehet az elégedett ügyfél és szolgáltató partner. 

  1. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen módon vagy feltételek mellett cserélünk, adunk el vagy veszünk meg egy lakóingatlant, hiszen sok esetben egy jónak ígérkező üzlet nagyon drága, illetve költségektől terhes, vagy akár eredménytelen is lehet, amennyiben nem figyelünk minden körülményre. Ilyenek például a lakás műszaki felkészültsége (gépészet, vízvezeték és elektromos hálózat állapota, alul vagy túl szigetelés (vizesedés vagy penészesedést kiváltó okok), tetőszerkezet állapota, statikai tényezők stb.
  • Sajnos az ingatlanközvetítő szakmának nagyon rossz megítélése van az ingatlanpiacon, annak ellenére, hogy sokan – akik már találkoztak korrekt, ezen a területen elhívatott szakemberrel – határozottan állítják, hogy időnként igenis indokolt és szükséges egy hozzáértő szakember bevonása.

Az "ingatlanos" degradáló jelentése csak azért terjedt futótűzként az emberek között, mert ijesztően sokan valóban sokrétű szakmai felkészültség nélkül, spekulánsként - a könnyű pénzkereseti lehetőség hamis hitétől vezérelve - kihasználva az emberek hiszékenységét, laikusságát, kiszolgáltatottságát, és az ingatlan szakma, illetve a lakások vonatkozásában kialakult bizonytalanságot, hirtelen nagy tömegben jelentek meg a piacon. Éppen ezért, csak abban az esetben bízzon meg Minket, vagy forduljon Hozzánk segítségért, ha maximális bizalommal fordul Felénk, és hiszi, hogy a legjobb tudásunk szerint működünk és minden Tőlünk telhetőt megteszünk a sikeres eredmény elérése érdekében.

Ha ön tanácstalan, döntésképtelen, esetleg bizonytalan, ezért megerősítésre vagy tanácsadásra lenne szüksége, kizárólag abban az esetben kérjen segítséget, ha annak költségeit bonyodalmak nélkül tudja vállalni!

MEGTISZTELŐ FIGYELMÉT KÖSZÖNJÜK!