KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Az internetet böngészve nem árt fenntartásokkal kezelni a lakáshirdetéseket, ugyanis a tulajdonosok vagy bérlők által feltüntetett - az érintett ingatlanra vonatkozó - jellemzők, ha nem is feltételezzük mögöttük a szándékosságot, rendkívül félrevezetőek tudnak lenni. Sok évtizedes tapasztalatunk azt mutatja, hogy bizony az egyes ingatlanpiaci fogalmakat sokan sokféleképpen értelmezik. Éppen ezért, akár eladóként, akár vevőként vagy bérlőként jelenünk meg a lakáspiacon, minden esetben érdemes már a legelején tisztázni az érintett lakóingatlannal és az ahhoz kapcsolódó fogalmakat érintő értelmezésbeli különbségeket, elkerülve ezzel az esetleges későbbi kínos félreértéseket és kellemetlenséggel járó bonyodalmakat.

  • ÖNKORMÁNYZATI LAKÁSBÉRLETIJOG ÉRTÉKMEGHATÁROZÁS

Ebben a pár perces videóban az önkormányzati tulajdonban lévő lakásbérlemények úgynevezett „piacképességéről” lát egy rövid ismertetőt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a videós tartalom tájékoztató jellegű, és a felvetett témakörök összetettsége okán nem helyettesíti a személyre, jogi helyzetre és a lehetséges jogügyletekre vonatkozó célorientált konzultációkat vagy ingatlanügyi szaktanácsadást.

További kérdés esetén javasoljuk, hogy tájékozódjon az ingatlanügyletekkel és az önkormányzati lakáscserékkel kapcsolatos professzionális szolgáltatásaink, valamint az ingatlanügyi szaktanácsadás igénybevételének feltételeiről.

***